24 մթերքներ, որոնք նպաստում են փորի հատվածի ճարպերի այրմանը, նիհարելուն և ցանկալի քաշն ընդմիշտ պահպանելուն

Positive-ը ներկայացնում է 24 մթերք, որոնք առավել օգտակար են նիհարելու համար:

Ավոկադո

Կես թարմ ավոկադոյի օգտագործումը մի քանի ժամում ուտելու ցանկությունը նվազեցնում է 40%-ով:

Լոբի և հատիկեղեն

Կարգավորում են շաքարի մակարդակն արյան մեջ:

Հապալաս

Հարուստ է հակաօքսիդանտներով, բջջանյութով, К, С, А վիտամիններով, պարունակում է քիչ շաքար և կալորիաներ: Ապահովում է հագեցածություն և դանդաղեցնում է շաքարի կլանումը:

Տանձ և խնձոր

Հարուստ են բջջանյութով, շատ քիչ կալորիաներ են պարունակում:

Թուրինջ (գրեյպֆրուտ)

Ամենահզոր ճարպ այրողներից է:

Ամբողջական հատիկեղեն

Կենտրոնացեք հնդկաձավարի, ամբողջական վարսակի, վայրի բրնձի, շագանակագույն բրնձի, գարու վրա:

Սաղմոն

Պարունակում է շատ սննդանյութեր, այդ թվում՝ օմեգա-3 ճարպային թթուներ, որոնք ուժեղացնում են ուղեղի աշխատանքը և լավացնում են տրամադրությունը:

Խաղող

Կանխում է ճարպակալումը, բորբոքումը և մարսողական հիվանդությունները:

Գետնախնձոր (Քաղցր կարտոֆիլ)

Պահպանում է աչքերի, սրտի և մարսողական համակարգի առողջ գործառույթը:

Կանաչ թեյ

Այրում է ավելորդ ճարպը:

Նուռ

Պարունակում է վիտամիններ C, K, ֆոլատ, կալիում, մանրաթելեր: Լավացնում է արյան շրջանառությունը և վարժությունների արդյունավետությունը:

Ձու

Կարգավորում է խոլեստերինի մակարդակը:

Ապուր

Օգտակար ապուրը շատ լավ սնունդ է: Սակայն պանրով կամ սերուցքի հիմքվ ապուրներից պետք է խուսափեք:

Կանաչի

Տերևավոր կանաչին հագեցածության զգացում է ապահովում և օգնում է նիհարել: Շատ օգտագործեք հազար, սպանախ, կաղամբ:

Խնձորի քացախ

Կարելի է բացել ջրով կամ ավելացնել աղցանին: Կանխում է ճարպի կուտակումը:

Ընկուզեղեն

Շատ կերեք նուշ, պիստակ, խուսափեք պեկան ընկույզից և ավստրալական ընկույզից:

Անյուղ տավարի միս

Օգնում է նիհարել:

Հավի կրծքամիս

Ճնշում է ախորժակը և օգնում է մարսողությանը:

Սովորական հունական յոգուրտ

Ընտրեք սովորական անգույն և չքաղցրացված յոգուրտ:

Կոկոսի յուղ

Կարգավորում է խոլեստերինի մակարդական արյան մեջ, ուժեղացնում է ուղեղի աշխատանքը, պայքարում է էպիլեպսիայի նոմպաների դեմ

Չիա սերմեր

Հարուստ են սպիտակուցով, օմեգա-3 ճարպային թթուներով, ֆոսֆորով, մագնեզիումով, կալցիումով:

Խաչածաղկավոր բանջարեղեն

Կաղամբը, բրոկոլին, բողկը, կանաչ կակաոն, կոտեմը, մանանեխը, շաղգամը պարունակում են մեծ քանակությամբ վիտամիններ С, А, ֆոլաթթու, կարոտինոդիներ, բջջանյութ, ունեն ճարպի և կալորիաների ցածր պարունակություն:

Դարչին

Հանգստացնում է բորբոքումը, կանխում է ազատ ռադիկալներից վնասումը: Դարչինի պարբերական օգտագործումը նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, գլյուկոզայի մակարդական արյան մեջ, ավելացնում է մկանային զանգվածը:

Կարմիր պղպեղ

Չիլի պղպեղը ճնշում է ախորժակը և այրում ճարպը:

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Positive

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին