Ժուլիենի պատրաստման միակ և ճիշտ եղանակը․ բաղադրատոմս` Ֆրանսիայից

Բաղադրամասեր

500 գ սունկ շամպինիոն,

50 գ պանիր,

50 գ սոխ,

500 գ հավի կրծքամիս,

50 գ կարագ,

50 գ ալյուր,

200 գ կաթ,

ձեթ,

աղը, պղպեղը՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը տապակել մինչև դարչնագույն դառնալը, այնուհետև պատրաստել սոխառած, վրան ավելացնել մանր կտրտած սունկ և կտրտած կիսաեփ հավի կրծքամիսը:

Ալյուրը լցնել տապակը, 1-2 րոպե հետո ավելացնել կարագը և կաթը, եփել 5 րոպե:

Ստացված զանգվածը լցնել հավի կրծքամսի և սնկի վրա, վրան քերել պանիրը: Դնել ջեռոցը 180°C տակ և թողնել 15 րոպե:

Պատրաստի ժուլիենը մատուցել տաք վիճակում:

Աղբյուր