Տապակած դդմիկ՝ «Զոքանչի լեզու»

Այսօր Positive-ը մի պարզ, բայց շատ համեղ խորտիկ է առաջարկում պատրաստել դդմիկից, որը դուր կգա նույնիսկ նրանց, ովքեր պնդում են, որ դդմիկ չեն սիրում։

Լոլիկով և պանիրով դդմիկներ

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • 2 դդմիկ
  • 4 ձու
  • 6-8 ճ.գ. ալյուր
  • 200 գրամ պանիր
  • 3 լոլիկ
  • 5 պճեղ սխտոր
  • 100 գր. մայոնեզ
  • 1 կապ սամիթ
  • 1 թ.գ. աղ
  • Ալյուր՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

1. Դդմիկները երկայնքով բարակ կտրատեք։

2. Աղ արեք և թողեք 15 րոպե։

3. Կտրեք պանիրն ու լոլիկը՝ ինչպես պատկերված է նկարում։

4. Հարեք ձուն։

5. Դդմիկները թաթախեք ձվի, այնուհետև ալյուրի մեջ։

6. Տապակեք տաք բուսայուղով թավայի մեջ՝ ամեն կողմից 5 րոպե։

7. Մանրեք սամիթը, խառնեք մայոնեզի և սխտորի հետ։

8. Մայոնեզի խառնուրդը քսեք դդմիկների վրա։

9. Մայոնեզի վրայից լոլիկ դրեք և պանիր։ Կարելի է ռուկոլա կամ հազարի տերև ավելացնել։

10. Դդմիկը փաթաթեք ռուլետի տեսքով՝ սկսելով լոլիկի կողմից։

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Positive

Տեղեկացրե՛ք Ձեր մտերիմներին